Вариант Комфорт Є459,– : 12,  15, 19, 22 апреля, 3, 6, 10, 13 мая

Вариант 5 дн. / 4 н. от Є499,– : 7, 14, 21, 28 апреля

Стандарт: корабль 4* (каюты с удобствами с двухярусными кроватями: верхняя и нижняя полки)

Комфорт: корабль 5* ( каюты с удобствами с низкими кроватями)

 In ruim dertig jaar is de Fietsvakantiewinkel uitgegroeid tot de grootste specialist op het gebied van fietsvakanties in Nederland, Europa en daar buiten. Met onze kennis van fietsvakanties zijn we een aantal jaar gelden begonnen met een eigen programma Fietsrelax hotelreizen in Nederland. Mooie pareltjes als het rondje IJsselmeer, de Friese elfstedentocht langs B&B’s, de Betuwe Noordzeeroute en de Drielandentocht tussen Maas en Rijn zijn in die tijd ontwikkeld, naast het bestaande aanbod op de Veluwe, Overijssel en Drenthe. Nieuw in 2011 is het Záálig fietsen in Brabant arrangement wat u al het moois van deze perfecte fietsprovincie laat zien. Bij de arrangementen zijn de hotels voor u gereserveerd en wordt de bagage voor u vervoerd. Onderweg maken we deels gebruik van de bestaande LF-routes en natuurlijk van het veelzijdige knooppunten systeem. We laten u langs de mooiste plekken van ons land gaan en de afstanden geven u voldoende tijd om te genieten op een terrasje of om een toeristische attractie te bezoeken.

Daarnaast bieden we een selectie van heerlijke fietsreizen in Europa van buitenlandse partners aan waarbij wij uit ervaring weten dat u een perfecte vakantie zult hebben. Dit aanbod zal gaandeweg nog uitgebreid worden dus houdt u de website in de gaten.

Lees meer

Belgie

België

België is Europa in een notendop, multicultureel en meertalig. Vlaanderen in het noorden, een laagland doorkruist door rivieren en kanalen is trots op zijn grote kunststeden Antwerpen, Brugge en Gent. In het zuiden bevindt zich Wallonië, met het glooiende heuvellandschap van de Ardennen, vele kastelen, burchten en kloosters en de steden Luik en Namen. Hoofdstad Brussel is een bruisende stad.

België heeft afwisselende landschappen. Het zijn alle schitterende landschappen om met de fiets te verkennen.

De Belgische keuken staat goed bekend in Europa. Het is een keuken met Franse en Duitse invloeden die vlees en vis als voornaamste basisingrediënten heeft.

Lees meer

Duitsland

Duitsland

Een land waar u volop kunt genieten van de vele fietsvakantiemogelijkheden is Duitsland. Langs Duitse rivieren, zoals de Rijn, Moezel, Elbe of de Weser. Door en rondom Berlijn op de sporen van de voormalige grens tussen West- en Oost-Berlijn

Meer dan 200 langeafstandsfietsroutes, honderden hectares onaangetaste natuur en landschappen, bergen van bijna 3000meter hoog en een kustlijn van meer dan 2300kilometer lang met parelwitte stranden. Duitsland is hét land met de meest verrassende fietsroutes.

Een groot voordeel van Duitsland is dat het dichtbij ligt, maar wel overweldigende natuur en unieke bezienswaardigheden biedt. Met de mooiste kastelen en idyllische plaatsjes is Duitsland een perfect fietsland.

Lees meer

Frankrijk

Frankrijk

Er zijn weinig landen die zo’n grote aantrekkingskracht op ons uitoefenen als Frankrijk. De rijkdom aan historische monumenten, de diversiteit van het landschap, het aangename klimaat en de culinaire traditie vormen een ideale combinatie voor een onvergetelijke vakantie. Eten en drinken is misschien wel het beste dat het land te bieden heeft. Want Frankrijk is een walhalla voor lekkerbekken: verse producten in overvloed, een rijke keuken en heerlijke wijnen. Fransen gebruiken alleen pure ingrediënten van goede kwaliteit

Het is een land met voor ieder wat wils, golvende wijngaarden, zonnebloem velden, lavendelvelden, bergen, rivieren, kleinschalige huisjes, grote kastelen, zee. Dat en nog veel meer is Frankrijk.

Lees meer

Italie

Италикя прерксоирйак, barokke kerken en kathedralen, tempels en andere overblijfselen van de klassieke oudheid. Bij Italië horen de kenmerken pasta, pizza, Chianti en Lambrusco. Naast het vaste land, ook wel ‘de laars’ genoemd, horen de drie bekende eilanden Sicilië, Sardinië en Elba ook bij Italië. 

Met z’n prachtige, gevarieerde landschap en rijke cultuur is dit land zeer geschikt voor een fietsvakantie. De fietstochten door Veneto zijn lichte tochten.

Lees meer

nederland

Nederland

Fietsen is genieten. In Nederland kunt u nóg meer genieten op de fiets.

Het genieten van het landschap, de natuur gecombineerd met actief bezig zijn. De ideale vakantie.

Nederland wordt jaarlijks door ongeveer 10 tot 11 miljoen buitenlandse toeristen bezocht.

Nederland is een dichtbevolkt land, maar als u een stukje uit de stad bent ligt er overal een mooi fietspad. Tussen de natuur door langs leuke dorpjes. Tijdens de fietstochten is er genoeg rust en ruimte. Het weer is zoals altijd wisselvallig maar de Hollandse wolken zorgen toch vaak voor vele mooie (fiets)dagen. Op de fiets komt u langs de grenzen en rondom het IJsselmeer, geniet u van verrassend gevarieerde landschappen, zee en interessante steden. De elfsteden in Friesland, de Veluwe, het 3 landen punt in Limburg en natuurlijk ook Brabant, Nederland is een schitterend land om met de fiets doorheen te fietsen.

Lees meer

Griekenland

Griekenland

Het land van spierwitte dorpen, turkooisblauwe zee, stille baaien, stranden, en ontelbare eilanden. En ook van gastvrijheid, cultuur, sfeer, Ouzo en heerlijk eten. Griekenland parel van zuidoost Europa. De Griekse naam voor dit land is Hellás, de Grieken noemen zichzelf Hellenen. Naast het vaste land bestaat Griekenland uit ongeveer 1450 eilanden, waarvan er maar zo’n 160 bewoond zijn. Hier vind je maar liefst 15.000 kilometer strand. Dankzij de rijke geschiedenis van vele volken is het hier overal cultuur snuiven. Met veel opgravingen uit de Griekse oudheid en de invloeden van omringende landen


Met driehonderd dagen zon per jaar, een heldere blauwe lucht en een paar korte, heftige regenbuien is Griekenland het vakantieland bij uitstek. In de zomer varieert de temperatuur van 24 graden tot zo'n 35 graden met een verkoelende zeewind. De Griekse keuken is uitgebreid en divers met Turkse invloeden. Hier geniet je van verse vis en niet te missen de lekkerste feta. Vrijwel elk eiland of streek op het vasteland heeft zo z’n eigen specifieke recepten.

Lees meer

Oostenrijk

Oostenrijk

Zoals ieder land heeft Oostenrijk zijn rivierdalen, waarlangs het heerlijk fietsen is. Vaak zijn er door die dalen en langs die rivieren zelfs bewegwijzerde fietsroutes gemaakt. Deze routes zijn niet stijl, en als je met de stroom meerijdt hoef je zelfs amper te klimmen. Als de terugweg je te zwaar valt of je fietst liever van het ene punt naar het andere zonder een rondje ervan te maken, dan kun je in Oostenrijk simpel je fiets in de trein meenemen.

Naast deze heerlijk befietsbare rivierdalen biedt oostenrijk ook nog eens de nodige cultuur in steden als Wenen en Graz, alsmede veel kastelen en andere overblijfselen uit vervlogen romantische tijden.

Oostenrijkers zijn erg fietsvriendelijk. De automobilisten rijden je meestal rustig voorbij, en zelfs de kleinste weggetjes zijn goed geasfalteerd. De (fiets)bewegwijzering is erg goed, en het fietsroutenetwerk wordt nog steeds uitgebreid. Oostenrijk doet er alles aan om de fietstoerist binnen te halen en dat merk je.

Lees meer

Tsjechië

Tsjechië

Vanaf het moment dat de grenzen van Tsjechië zijn geopend en het land tot de EU is toegetreden, zijn de toeristen uit het Westen volop in de gelegenheid de prachtige natuur van het l